time-public-relations-logo.jpg
AnadoluJet ile siz keyfinize bakın, biz de arabanıza
Anadolu’nun jeti AnadoluJet, otopark hizmetiyle Ankara’dan seyahat edecek yolcuların otopark sorununa çözüm sunuyor. Türkiye’nin herhangi bir noktasına uçacak yolcular, Ankara Esenboğa Havalimanı’nın girişinde bulunan AnadoluJet’in güvenli otoparkına araçlarını bırakarak, seyahatlerini rahatça gerçekleştirebiliyor.

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, sunduğu ek hizmetlerle yolcularının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. ‘Uçmayan Kalmasın” sloganıyla yola çıkarak, Türkiye’nin birçok farklı noktasına, kısa zamanda, konforlu hava yolu ulaşımı sunan AnadoluJet, otopark hizmetiyle havalimanına gelen yolcuların otopark sorununa çözüm sunuyor.

Ankara çıkışlı Türkiye’nin dört bir yanına seyahat edecek AnadoluJet yolcuları, seyahatleri süresince araçlarını uygun fiyatlarla, güvenlikli bir otoparka bırakmanın rahatlığını yaşıyor. İlk günden bu yana yoğun ilgi gören otopark uygulaması Ankara’nın yanı sıra Bodrum Havalimanı girişinde de bulunuyor.

AnadoluJet’in uçuşları, yolcuların havaalanı transferini sağlayan Secure Drive uygulaması, araç kiralama hizmeti National Alamo ve Ankara Esenboğa Havalimanı’nda özel yolcu salonu Prime Class Lounge ESB kullanımı hakkında daha fazla bilgiye www.anadolujet.com adresinden veya 444 25 38 çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.


Dosyalar
AnadoluJet_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi