time-public-relations-logo.jpg
Muhabbet kuşlarını düşünen marka: Champion
Arkadaş canlısı tavırlarıyla herkesin sevdiği Muhabbet Kuşları şimdi daha mutlu ve sağlıklı. Türkiye’nin premium mama markası Champion, komple gıda özelliğine sahip özel formüllü yeni ürünleriyle ön plana çıkıyor. Champion Doğal Muhabbet Kuşu Yemi, Supermix Muhabbet Kuşu Yemi, Ballı Doğal Muhabbet Kuşu Krakeri ve Champion Supermix Muhabbet Kuşu Krakeri çeşitleri ile muhabbet kuşlarının hem damaklarına hitap ediyor hem de sağlıklarını destekliyor…

Türkiye’nin ilk, en büyük ve lider kuru mama üreticisi Tropikal Pet’in premium markası Champion, evlerin neşesi muhabbet kuşlarına özel 4 yeni ürününü tüketici ile buluşturdu. Özel formüllü Champion ürünler içinde Doğal Muhabbet Kuşu Yemi, Supermix Muhabbet Kuşu Yemi yanı sıra Ballı Doğal Muhabbet Kuşu Krakeri ve ek faydalı Supermix Muhabbet Kuşu Krakeri bulunuyor. Yeni Champion’lar muhabbet kuşlarının yaşam kalitesini daha da arttıracak.

Papağan ailesinin en küçük ferdi olan ve arkadaş canlısı tavırlarıyla başta çocuklar olmak üzere pek çok kişinin favorisi muhabbet kuşlarının sağlıklı bir yaşam sürmesi için raflarda yerini alan Champion muhabbet kuşu yem ve kraker çeşitleri, içeriğindeki doğal tohum ve tahıllardan kaynaklı dengeli lif yapısı sayesinde sindirim kolaylığı sağlıyor.
Komple besin özelliğiyle muhabbet kuşlarının sağlıklarını ve formlarını korumaları için gereken tüm besin maddelerini doğru oranlarda içeren Champion Doğal ve Supermix muhabbet kuşu yem ve kraker çeşitlerinin formülündeki yağ ve vitaminler kuşlarınızın tüylerinin canlı ve parlak olmasını da mümkün kılıyor.

Champion Muhabbet Kuşu Yem ve kraker çeşitleri ayrıca zengin lezzetli içerikleriyle muhabbet kuşlarının damak tadına da hitap ediyor.
Muhabbet kuşuna özel bol vitaminli yemler…
Muhabbet kuşlarının metabolizmaları ve ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirilen ve soğuk ekstrüzyon tekniği ile üretilmiş pellet vitamin içeren Champion Supermix Muhabbet Kuşu Yemi vitamin tanelerinin diğer taneler arasından seçilip yenmesini kolaylaştıran ve lezzetini destekleyen bal da içeriyor.

Sıradan muhabbet kuşu yemlerine kıyasla daha besleyici içeriğe sahip Supermix Muhabbet Kuşu Yemi; keten tohumu, nijer tohumu, havuç kurusu, deniz kabuğu gibi özel hammaddeleri içerir. Champion Supermix Muhabbet Kuşu Yemi’nin içinde bulunan deniz kabuğu kaynaklı kalsiyum, fosfor, iyot ve D vitamini; kuşların iskelet, gaga ve tırnak gelişimini destekliyor.
Doğal tahıl ve tohumlar yanı sıra keten tohumu, yulaf, kuş bisküvisi ve nijer tohumu içeren Champion Doğal Muhabbet Kuşu Yemi ise komple besin özelliği, kolay sindirilen yapısı ile parlak ve doğal tüylere sahip olmasını sağlıyor.

Eğlenceli krakerler…

Kafeslerinde her zaman temiz içme suyu, banyo suyu ve yemin yanı sıra eğlenceliklere de ihtiyaç duyan muhabbet kuşlarının en sevdiği eğlenceliklerin başında krakerler geliyor. Çeşitli sağlıklı tohum ve tahıllar, yulaf, kuş bisküvisine ek olarak bal da içeren Champion Doğal Muhabbet Kuşu Krakeri sevimli dostunuzu hem besliyor hem de eğlendiriyor.

Champion Supermix Muhabbet Kuşu Krakeri ise tahıl ve tohumların yanı sıra, keten tohumu, yulaf, kuş bisküvisi, nijer tohumu, muhabbet kuşlarına özel pellet kuş vitamini, deniz kabuğu, havuç kurusu ve bal içeriyor.

Türkiye’nin ilk, en büyük ve lider kuru mama üreticisi Tropikal Pet’in premium markası Champion ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.championpet.com.tr ve www.tropikalpet.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


Dosyalar


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi