time-public-relations-logo.jpg
Ayların Sultanına Pizzaların Sezarı
Little Caesars Ramazan kampanyası ile iftar sofralarına konuk oluyor. Ramazan ayı süresince Little Caesars’dan orta boy pizza, çikolatalı sufle ve bir litre Pepsi alan herkes bu enfes menüyü yalnızca 18.50 TL’ye tadıyor.

Ramazan ayında iftar sofraları Little Caesars ile şenleniyor. Türkiye’yi nefis kenar ile tanıştıran Little Caesars, bu özel ayı kendine özgü enfes lezzetleri ve kampanyasıyla taçlandırıyor.

Ramazan ayı süresince Little Caesars’ın Ramazan kampanyasını tercih eden herkes özel hamuru ile akılları baştan alan orta boy pizza, çikolatası hafızalardan silinmeyen sufle ve bir litre Pepsi’ye  yalnızca 18.50 TL’ye sahip oluyor.

Little Caesars’ın orta boy Turkish Mix, Supreme ve Karışık pizza çeşitlerinin dahil olduğu kampanya 9 Ağustos tarihine kadar tüm servislerde geçerli olacak. 

Little Caesars ürünleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgiye www.littlecaesars.com.tr adresinden veya 444 52 44 çağrı merkezinden ulaşabilir, gelişmeleri http://twitter.com/LittleCaesarsTR ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresinden takip edebilirsiniz.


Dosyalar
Little Caesars_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi