time-public-relations-logo.jpg
Hangisi sevimli dostunuzun "Champion"u?
Türkiye’nin ilk, en büyük ve lider kuru mama üreticisi Tropikal Pet’in premium markası Champion’un, www.championpet.com.tr ve www.facebook.com/ChampionPet adresleri üzerinden başlattığı “Hangi Mama” isimli yeni uygulaması ile artık evcil hayvan sahipleri, kedi veya köpekleri ile ilgili yaş, kilo gibi bilgileri girerek onlar için en doğru mamayı ve günlük tüketim miktarlarını kolaylıkla öğrenebiliyor.

Evinizin şampiyonunu ne kadar sağlıklı besliyorsunuz? Onun ihtiyacına en uygun mamayı seçtiğinize ve günlük mama miktarını doğru olarak ayarladığınıza emin misiniz? Sağlıklı bir kedi ve köpeğe sahip olmak ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamak için öncelikle beslenmesine dikkat etmek gerekiyor. Evcil hayvanların cinsine, yaşına, kilosuna ve sağlık durumuna göre beslenme şekli belirlenmesi ve bu doğrultuda aksatılmadan düzenli bir sistem oturtulması büyük önem taşıyor.

Uzmanlara göre kedi ve köpek beslenmesinde en çok görülen yanlışların başında, aşırı ya da yetersiz beslenme geliyor. Pek çok evcil hayvan sahibi, sevimli dostu yedikçe mama vermeye devam ediyor ya da az bir mamanın kedi veya köpeği için yeterli olacağını düşüyor. Fakat bu şekilde istemeden de olsa minik dostlarımız zarar görüyor. Zira bir kedi veya köpeğin günlük ihtiyacını karşılayacak olan miktarın üzerine çıkmak ya da altına inmek ciddi sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor.

Bu konuda evcil hayvan sahiplerine büyük kolaylık sağlayan Premium Champion yeni başlattığı “Hangi Mama” uygulaması ile kedi, köpeğiniz için uygun olan mamayı bulup, onun en sağlıklı şekilde beslemesi için gereken miktar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilmenizi sağlıyor. www.championpet.com.tr ve www.facebook.com/ChampionPet adresleri üzerinden başlatılan “Hangi Mama” uygulaması ile Champion böylelikle evcil hayvan sahiplerinin bu konuda yaşadığı sıkıntılara son veriyor.

Neden Premium Champion?

Yoğun Ar - Ge çalışmaları sonucu geliştirilen Premium Champion mamalar kendine özgü tat ve kokusuyla 72 çeşit hammadde içeriyor. Sevimli dostlarımızın yaş ve boyutuna özel beslenme seçenekleri sunan Champion mamalar, kaliteli hammadde ve yüksek oranda hayvansal protein içeriyor.

A, D, E ve B7 (Biotin) vitaminleri, çoklu doymamış yağ asitleri, linoleik asit (LA), demir (Fe), maya kaynaklı beta-glukan ile evcil hayvanlarınızı potansiyel sağlık sorunlarından koruyan Champion, yapay gıda boyası içermediği gibi her yaş, ırk ve duruma özel mamalarıyla rakipleri arasından sıyrılıyor.

Kediler bu mamaya bayılıyor…

Özenle seçilmiş, sağlıklı, doğal, kaliteli ve sindirilebilirliği yüksek hammaddelerin çeşitliliği ve kendine özgü tat ve kokusuyla kediler tarafından iştahla tüketilecek şekilde üretilen Champion kedi mamaları, hayvansal protein zenginliği nedeniyle maksimum düzeyde protein sindirilebilirliği sağlıyor. Kedinizin diyetinde bulunması gereken temel besin maddelerini içeren Champion kuru kedi mamaları; içeriğindeki A, D, E ve B7 (Biotin) vitaminleri, çoklu doymamış yağ asitleri, linoleik asit (LA), demir (Fe), maya kaynaklı beta-glukan ile potansiyel hastalık riskini en aza indirerek bağışıklık sistemini destekliyor.

Tam ve dengeli besin öğesi içeriğiyle eksiksiz bir beslenme sağlayan Champion kedi mamaları, kedilerin ağız ve diş yapılarına uygun boyutlarda üretilen mama tanecikleri ve ufalanmaya dayanıklı lif yapısı ile diş yüzeyini temizliyor. Leke, tartar, plak oluşumuna ve kötü ağız kokusuna engel olarak ağız sağlığını koruyor.

Dengelenmiş oranda bulunan omega 3 ve omega 6 yağ asitleri ise kedilerin parlak tüy yapısını korumanın yanı sıra sinir, bağışıklık sistemini güçlendirip, kalp ve damar sağlığını ve sağlıklı kıkırdak oluşumunu destekliyor. Champion mamalar, keten tohumu içeriği ile tüy dökümünün azalmasına da yardımcı oluyor. Özel li?er içeren formülü sayesinde oluşan tüy yumaklarının bağırsak yolu ile rahat atılımını mümkün kılıyor.

Kedilerde çok sık görülen alt üriner sistem hastalıkları, genel olarak yanlış beslenme sonucu oluşan idrar taşlarından kaynaklanır. Champion kedi mamaları, magnezyum, fosfor ve kalsiyum minerallerinin uygun oranlarda kullandığı için idrar taşları oluşumu engeller ve istenilen idrar PH’sı sağlayarak alt üriner sistem sağlığını da korur.

Köpeğinizin sağlığı emin ellerde…

Enfes lezzetinin yanı sıra Omega-3 ve Omega -6 yağ asitleri ile yeterli düzeyde çinko içeren Champion köpek mamaları, köpeğinizin sağlıklı bir deri ve parlak tüylere ulaşmasını sağlar. Güçlü kemik ve diş oluşumunun gerçekleşmesini mümkün kılan kalsiyum, fosfor, vitamin D, demir, magnezyum ve manganez gibi mineralleri yeterli ve dengeli bir şekilde içeren Champion köpek mamaları kemik yapısını korumaya ve gelişmesine de yardımcı olur.

Hayvan vücudunun temel besin maddelerinden biri olan hayvansal protein kaynaklarının dengesi, çeşitliliği ile kasların ve genel olarak vücudun esnekliğini destekleyen Champion, köpeklerin sindirim sistemi sağlığı için bütün besin maddelerini uygun oranda içinde bulundurur. Ayrıca özel formülüyle dışkı kokusunun azalmasını da mümkün kılar.

Champion mamaları ayrıca yerinde duramayan sevimli dostlarımızın hareketliliğin sağlanması için eklem bölgesindeki kıkırdak oluşumu ve korunmasını sağlayan EPA (ekosapentanoik asit), kondroitin sülfat ve glikozamin maddelerini de içerir.

Türkiye’nin ilk, en büyük ve lider kuru mama üreticisi Tropikal Pet’in premium markası Champion ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.championpet.com.tr ve www.tropikalpet.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


Dosyalar
CHAMPION_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi