time-public-relations-logo.jpg
GOODY ve METRO barınaktaki dostlar için el ele verdi
Sahipsiz hayvanların destekçisi Goody, Metro Toptan Market ile barınaktaki dostların yaşam kalitesini arttırmak için destek kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Alanya Metro Mağazası’ndan satın alınan her Goody mamanın yüzde 5’i Alanya Demirtaş Hayvan Barınağı’ndaki dostlara gidecek.

 

Evinizi paylaştığınız sevimli dostlarınızın sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Peki ya barınaklardaki dostlarımız?

Sahipsiz hayvanların destekçisi Goody, Alanya Metro Toptan Market ile birlikte Alanya Demirtaş Barınağı’ndaki  dostlar için bir proje başlattı. 1 Temmuz – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Alanya Metro Mağazası’ndan satın alınan her Goody mamanın yüzde 5’i sahipsiz dostların yaşam kalitesini arttırmak üzere Alanya Demirtaş Barınağı’na aktarılacak.

Türkiye’nin ilk, en büyük ve lider kuru mama üreticisi Tropikal Pet’in 2005 yılından beri sahipsiz hayvanların yanında olan markası Goody ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.goody.com.tr ve www.tropikalpet.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.


Dosyalar
Goody_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi