time-public-relations-logo.jpg
Çalışkan babalara en özel çalışma masaları MASKO'da
Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, bu Babalar Günü’nde yoğun iş programı nedeniyle ailesine yeterince zaman ayıramayan babaların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Modernden klasiğe her babanın zevkine uygun özgün çalışma masası tasarımları ile MASKO, hem babasıyla daha çok vakit geçirmek isteyen çocukları hem de evinde ofis konforu yaşamak isteyen babaları mutlu ediyor…

Günümüzde çalışan babaların yüzde 50’si iş ve yaşam dengesini kurmakta zorlanıyor. PEW Araştırma Merkezi’nin son hazırladığı rapora göre yoğun çalışma programı nedeniyle uzun saatlerini dışarıda geçirmek zorunda kalan babaların çocuklarına zaman ayıramadığı için duyduğu kaygı oranı da annelerle eşit.

Araştırmaya göre çalışan babaların yüzde 46’sı hafta içinde çocuklarına çok az zaman ayırabildiğini kabul ediyor. Yalnızca yüzde üç oranında baba iş günlerinde çocuklarıyla kaliteli vakit geçiriyor.  Çocuk bakımı ile ilgilenebilen baba oranı ise yüzde 7.

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, bu Babalar Günü’nde işini eve taşıyıp çocuklarına ve ailesine daha çok zaman ayırmak isteyen babaların arzularını gerçeğe dönüştürebilecek özel alternatifler sunuyor. Birbirinden özel çalışma masası çeşitleriyle evde ofis konforunu yaşatan mobilyaları bir arada bulunduran MASKO, Babalar Günü’nde “babam evde bizimle olsun” diyen çocuklara babalarına hediye edecekleri özel alternatifleri bir araya getiriyor.

Her yaşa uygun seçenekler…

Modernden klasiğe her babanın zevkine uygun özgün tasarımları ile MASKO, çok işlevli çalışma masaları ve diğer ofis mobilyaları ile çalışma alanlarını konfor ile buluşturuyor. Benzersiz tasarımları ile evde ofis rahatlığını sağlayan MASKO çalışma masaları ile çocuklar, babalarından daha az uzak kalıyor. Babalar evde de çalışarak ailesine zaman ayırabiliyor.

MASKO, esnek ve benzersiz tasarımlar ile babanızın ihtiyacı olan her türlü işlevsel ürünü sizlerle buluşturuyor.

Ev dekorasyonuna dair ihtiyaç duyulan her şeye ulaşılabilecek tek yer olan MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da 444 1 675 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.


Dosyalar
MASKO_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi