time-public-relations-logo.jpg
DBE 16. Eğitimciler Zirvesi'ne katılıyor
HRDergi tarafından düzenlenen Eğitimciler Zirvesi’nde DBE, “Film ve Kliplerin İK Eğitimlerinde Kullanımı” konulu bir oturum düzenleyecek. Oturumda film ve kliplerin eğitimlerde kullanılmasının etkileri, şekilleri ve bu konuda yapılan çalışmalar üzerinde durulacak. DBE Ekibi kendi standında ayrıca katılımcılarla buluşacak. 23 Mayıs 2013 Perşembe, 14:15 – 14:50 İstanbul Marriott Hotel Asia – Ataşehir

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, HRDergi tarafından 23-24 Mayıs tarihlerinde İstanbul Marriott Hotel Asia’da düzenlenecek 16. Eğitimciler Zirvesi’ne katılıyor.

Zirve kapsamında, DBE Kurumsal Gelişim Merkezi’nden, Psikolog Doktor ve Eğitmen Burcu Sevim eğitimlerde kullanılan film ve kliplerin, öğrenmedeki etkiyi ve akılda kalıcılığı arttırdığını ve istenilen sonuca ulaşmayı kolaylaştırdığını anlatacak.

23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 14:15 – 14:50 saatleri arasındaki sunumunda sinema terapinin psikoterapide nasıl kullanıldığına da değinecek olan Sevim: “Filmler bizim iç dünyamızdan, yaşamımızdan parçalar barındırır. Olmasını istediğimiz, olup da iç dünyamızda yer verdiğimiz her şeyi o perdede görebilmemizi sağlar ve söylemediklerimizi bizim adımıza, bizim yerimize söyler” açıklamasında bulunan Sevim, filmlerden alınan sahnelerin eğitimlerde bir hayli etkili ve akılda kalıcı olmayı sağlayan araçlar olduğunu aktarıyor. Hedef kitle ve ihtiyaçların belirlenmesinin de eğitimler için önemli olduğunu ifade eden Sevim: “Filmler bizi düşünmeye ve üretmeye sevk eder. İş hayatında da filmlerin kullanılması, bu çeşitliliği arttıran ve kimi zaman monotonlaşmış bir süreci renklendiren bir teknik olabilmektedir” diyor.

İş yaşamından örneklerle de desteklenecek olan oturum, filmlerden yola çıkarak iş hayatında monotonlaşmış bir sürecin nasıl renklendirilebileceğinin ipuçları verilecek.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, uzmanları ve uzmanlık konuları hakkında bilgi için:

www.dbe.com.tr www.dbe-online.com.tr

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü’nü sosyal medyadan izlemek için:

http://www.linkedin.com/in/DavranisBilimleriEnstitusu

http://www.facebook.com/DavranisBilimleriEnstitusu

https://twitter.com/DBEdbe


Dosyalar
DBE_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi