time-public-relations-logo.jpg
AnadoluJet'ten Bodrum ve Dalaman'a avantajlı uçma fırsatı
Yaz aylarının gelmesi ile tatil yörelerine olan uçuş sayısını arttıran AnadoluJet, sonbaharı unutmadı. Halkın havayolu AnadoluJet, bu kez Ankara – Bodrum ve Ankara – Dalaman karşılıklı uçuşlarında yolcularını yepyeni bir kampanya ile buluşturuyor. 1-30 Eylül arası uçuşları için biletlerini 6-7-8 Haziran 2013 tarihlerinde satın alacak yolcular, 39 TL’den başlayan fiyatlarla uçacak.

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, ‘Uçmayan Kalmasın” demeye devam ediyor. AnadoluJet, yaz ayları için arttırdığı uçuşlarının yanı sıra yolcularına sunduğu yeni kampanyalarla Türkiye’nin her yerini ulaşılabilir kılmaya devam ediyor.

Eylül ayında Ankara’dan Bodrum ve Dalaman’a uçmak isteyen ya da tatil dönüşü Bodrum ve Dalaman’dan Ankara’ya gitmek isteyen herkes AnadoluJet’in yeni kampanyası ile uçacak. 1-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak Ankara-Bodrum ve Ankara-Dalaman karşılıklı uçuşları için 6-7-8 Haziran tarihlerinde biletlemesini internetten, acentelerden, çağrı merkezi ve satış ofislerinden yapanlar 39 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecekler.

AnadoluJet ve seferleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edebilir ve/veya 444 25 38 çağrı merkezini arayabilirsiniz.


Dosyalar
AnadoluJet_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi