time-public-relations-logo.jpg
Ziraat Türkiye Kupası final heyecanını Anadolujet ile yerinde yaşayın
Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 22 Mayıs Çarşamba günü Ankara’da oynanacak 51. Ziraat Türkiye Kupası Finali’ne katılmak isteyen taraftarlar için kupaya özel ek seferler düzenleyecek. AnadoluJet, Trabzon - Ankara karşılıklı seferlerine ek olarak bir adet Trabzon – Ankara geliş, iki adet Ankara – Trabzon dönüş seferi gerçekleştirecek.

Halkın havayolu AnadoluJet, Ziraat Türkiye Kupası final heyecanını yerinde yaşamak isteyen futbolseverleri unutmuyor.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 22 Mayıs Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak 51. Ziraat Türkiye Kupası Finali’ne katılmak isteyen taraftarların rahat seyahat etmesi için AnadoluJet, kupa maçına özel Trabzon - Ankara karşılıklı seferlerine ek uçuşlar düzenliyor. Ziraat Türkiye Kupası Finali’ne özel; bir adet Trabzon – Ankara geliş, iki adet Ankara – Trabzon dönüş olmak üzere üç ek sefer düzenleyecek AnadoluJet, Trabzon ile Ankara’yı da birbirine bağlıyor.

Siz de kupa finali heyecanına ortak olmak için AnadoluJet’in uçuşları ve AnadoluJet hakkında daha fazla bilgiye www.anadolujet.com adresinden veya 444 25 38 çağrı merkezinden ulaşılabilirsiniz.


Dosyalar
AnadoluJet_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi