time-public-relations-logo.jpg
AnadoluJet Konya'dan İstanbul Sabiha Gökçen'e direkt uçuşlarını başlatıyor
Anadolu’nun jeti AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaptığı direkt uçuş sayısını arttırıyor. AnadoluJet, 08 Haziran tarihi itibariyle İstanbul Sabiha Gökçen - Konya uçuşlarını her şey dâhil 54 TL’den başlayan fiyatlarla düzenleyecek.

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan sonra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da sefer düzenlemeye başlayan AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen’den yaptığı direkt uçuş sayısını arttırıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan şimdiye kadar Adana, Kayseri, Ankara, Erzurum, Trabzon ve Sivas’a direkt sefer düzenleyen AnadoluJet, uçuş ağına on yeni destinasyon daha ekliyor.

AnadoluJet, 08 Haziran itibariyle Sabiha Gökçen’den Konya’ya direkt seferlerine başlıyor. Her şey dâhil 54 TL’den başlayacak bilet fiyatlarıyla artık Konya’da da “Uçmayan Kalmayacak”.

AnadoluJet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları ve AnadoluJet hakkında daha fazla bilgiye www.anadolujet.com adresinden veya 444 25 38 çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.


Dosyalar
AnadoluJet_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi