time-public-relations-logo.jpg
AnadoluJet İstanbul merkezli uçuş sayısını artırıyor
Anadolu’nun jeti AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaptığı direkt uçuş sayısını arttırıyor. Nisan ayında İstanbul’dan Kars, Diyarbakır ve Van direkt uçuşlarına başlayan AnadoluJet, 01 Haziran 2013’de Samsun ve Gaziantep’e, 08 Haziran’da Konya ve Mardin’e, 14 Haziran’da Balıkesir Koca Seyit’e, 15 Haziran itibari ile Elazığ ve Hatay’a her şey dâhil 54 TL’den başlayan fiyatlarla İstanbul Sabiha Gökçen’den sefer düzenleyecek.

Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan sonra yakın zamanda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da sefer düzenlemeye başlayan AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen’den yaptığı direkt uçuş sayısını arttırıyor.

Hali hazırda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Adana, Kayseri, Ankara, Erzurum, Trabzon ve Sivas’a direkt sefer düzenleyen AnadoluJet, uçuş ağına on yeni destinasyon daha ekliyor. AnadoluJet,  Nisan ayında başlattığı İstanbul Sabiha Gökçen’den Kars, Diyarbakır ve Van uçuşlarının yanısıra; 01 Haziran’da Samsun ve Gaziantep’e; 08 Haziran’da Konya ve Mardin’e; 14 Haziran’da Balıkesir Koca Seyit’e ve 15 Haziran itibari ile Elazığ ve Hatay’a da direkt sefer düzenleyecek. Her şey dâhil 54 TL’den başlayan bilet fiyatlarıyla Türkiye’de “Uçmayan Kalmayacak”.

AnadoluJet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları ve AnadoluJet hakkında daha fazla bilgiye www.anadolujet.com adresinden veya 444 25 38 çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.


Dosyalar
AnadoluJet_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi