time-public-relations-logo.jpg
Annenizin koltuğu MASKO'da
Evimiz, annemizle hayat bulan evimiz... Annemiz varsa orada mutluyuz. Annemiz mutluysa biz mutluyuz.Bu Anneler Günü’nde O’nu çok mutlu edin. Ayaklarını uzatıp dinlenebileceği en rahat koltuğu O’na siz hediye edin. O’nun için hayal ettiğiniz en rahat koltuğu mutlaka bulacağınız tek yer MASKO Mobilya Kenti, sizi hayaliniz ile buluşturmaya davet ediyor.

Her Mayıs ayının ikinci Pazar günü, hayatımızın anlamı “annelerimize” armağan edilmiş çok özel bir gün. Bugün hepimiz varlığımızın anlamı annelerimizi mutlu etmeyi, O’nu bütün telaşından bir an olsun uzaklaştırmayı isteriz. Kimi evlerde muhteşem sabah kahvaltıları, kimi ailelerde harika bir Pazar gezintisi ve çoğu zaman renkli çiçekler bu günü ölümsüzleştirir. Bu yıl her zaman olduğunun dışına çıkalım ve annemize rahatlığı hediye edelim. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, sizi, annenize en özel hediyeler almaya davet ediyor ve tabi ki O’nun sevebileceği rahat mı rahat bir koltuk seçmeye.

Modern tasarımları, özgün yorumlar ile birleştirerek, mobilyada öncü tasarımlar sunan MASKO, oturma grubundan yatak odasına, yemek odasından sayısız aksesuara kadar çok sayıda ürünü annelerinize sunuyor. Birçok farklı alternatiften oluşan MASKO Mobilya Kenti’nin koltukları farklı renk seçenekleri, fonksiyonel kullanımı, modern dizaynları ile rahatlıkta sınır tanımıyor.

MASKO Mobilya Kenti’nin Anneler Günü’ne özel özel sürprizleri de sizleri bekliyor. MASKO Mobilya Kenti ve Anneler Günü’ne özel kampanyaları hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da (0212) 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.


Dosyalar
MASKO_BB


© 2008 Tüm hakları TIME Public Relations’a aittir.
Bağdat Caddesi Partaş Apt. No:18 D:4 Kızıltoprak - Kadıköy / İstanbul
T: +90 216 418 39 44 F: +90 216 418 34 94
Gizlilik Sözleşmesi